Työharjoittelupaikat

Online Solutions tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia IT-alan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ympäri vuoden.

Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoille myös jatkomahdollisuutta yrityksessämme osa-aikaisen tai vakituisen työpaikan muodossa onnistuneen harjoittelujakson jälkeen.

Harjoittelumahdollisuudet sähköisen liiketoiminnan parissa (Jyväskylässä)

Sähköisen liiketoimintan ratkaisujen toteutukseen arvostamme osaamista:

  • Käytännössä mistä tahansa ohjelmointikielestä
  • SQL-kielestä
  • HTML:stä
  • Javascriptistä.

Edellytämme kykyä rauhalliseen ja huolelliseen toimintaan.

Harjoittelutehtävät suunnitellaan harjoittelijan osaamisalueen ja -tason mukaisesti. Tyypillisesti harjoittelu on osallistumista internetpohjaisten yritysten käyttöön tulevien verkkopalveluiden toteuttamiseen. Verkkopalvelut ovat esim. taloushallinnon asiointiratkaisuja, asiakkuudenhallinta-, sisällönhallinta-, kauppa-, tilaus-, laskutus, maksu, ajanvaraus-, tilavaraus- ym. järjestelmiä sekä kuva- ja materiaalipankkeja.

Harjoittelumahdollisuudet hosting-palveluiden parissa (Jyväskylässä)

Arvostamme todellista asiakaspalveluhenkisyyttä. Vähintään perusymmärtämystä internetin peruspalveluiden toimintaperiaatteista:

  • Nimipalvelut
  • Sähköpostipalvelut
  • WWW-palvelut

Windows työasemien hyvä tuntemus on eduksi sekä Linux ja/tai Microsoft-palvelinjärjestelmien tuntemus. Harjoittelijan tehtävänä koostuu yleensä seuraavista tehtävistä: Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu ja tekninen tuki sekä asiakkaiden Linux- tai Microsoft –palvelinalustoille toteutettujen internetpalveluiden hallinnointi erilisiä työkaluja käyttäen.

Harjoittelumahdollisuudet taloushallinnon tehtävissä (Jyväskylässä)

Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita oman ohjelmistomme osana sisältäen kirjanpidon.

Harjoittelutehtävät sisältävät mm. asiakkaan osto-, myynti- ja palkkatapahtumien kirjanpidon tiliöintien ja lainmukaisuuden varmistamista sekä viranomaisilmoitusten tarkistamisen ja edelleen toimittamisen nykyaikaisia työkaluja käyttäen.

Harjoittelumahdollisuudet myyntitehtävissä (Pääkaupunkiseudulla tai Jyväskylässä)

Aikaisempi myyntikokemus miltä tahansa alalta vähintää 3kk vaaditaan. Myyntitehtävien harjoittelu ei ole mahdollista 1.6.-15.8. välisenä aikana.

Harjoittelumahdollisuudet sovellusten lokalisaatiotehtävissä (Jyväskylässä)

Sovellusten käyttöliittymien käännöstehtäviä:

  • Suomi -> Englanti

Jos harjoittelupaikka kiinnostaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse rekry@online.fi

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.