Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys.

Online Solutions on vakavarainen, kannattava ja nopeasti kasvava yritys. Online Solutions on luokiteltu usean vuoden ajan parhaaseen mahdolliseen AAA -luottoluokitukseen kaikkien luokitteluja tehneiden tahojen toimesta. Pitkään jatkunut vakavaraisuus ja vahva kannattavuus takaa asiakkaillemme palveluidemme jatkuvuuden ja luotettavuuden.

Olemme panostaneet vahvasti tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt luotettavia ja monipuolisia tuotteita ja palveluita yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden sähköisten liiketoimintojen toteuttamiseksi. Vahva osaaminen, valmiit tuotepaketit sekä asiantunteva asiakaspalvelu toimivat saumattomasti yhdessä. Kaikki tuotekehityksemme ja tuotantomme tapahtuu Suomessa ja suomalaisten työntekijöiden tekemänä.

Toimintaperiaatteemme on olla asiakkaan aktiivinen kumppani liiketoiminnan sähköisessä kehittämisessä, antaa asiantuntijaneuvoja internetin ja mobiilipalveluiden hyödyntämismahdollisuuksista sekä toteuttaa valmiit ratkaisut läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Olemme yrityksenä kasvaneet käsi kädessä internetin kaupallisen käytön yleistymisen kanssa sekä olleet sadoissa yrityksissä aitiopaikalla seuraamassa ja toteuttamassa internetin käytön aloitusta. Tavoitteenamme on tehostaa asiakasyritystemme tuote-, tilaus- ja maksuprosesseja sekä parantaa tätä kautta yritysten kannattavuutta.

Asiakkaiden auttaminen nykyaikaisen tekniikan tehokkaaseen ja järkevään hyödyntämiseen on meidän tehtävämme.

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.