Asiakastuki

Saa yhteyden asiakastukeemme:

Sähköposti osoitteella tuki@online.fi 
Puhelimitse 014-4455 155
Tekstiviestillä 040 758 5093

Asiakastukemme on avoinna arkisin kello 8:00-16:00.

Asiakassivusto

Kirjautumalla asiakassivustolle omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla pääset selaamaan keräämiämme ohjeita sekä hallinnoimaan käytössänne olevia palveluita. Voit kirjautua asiakassivustolle tämän sivun oikeasta yäkulmasta.

Vikatiedotteet

Kaikki ajankohtaiset vikatiedotteet sekä vikatiedotehistoria löytyy asiakassivustolta.

24h päivystys vikatilanteita varten

Aukioloajan ulkopuolella kiireellisissä tapauksissa voitte ottaa yhteyttä tekstiviestitse matkapuhelinnumeroon 040 758 5093. Viesti välitetään kulloinkin päivitysvuorossa oleville teknisille tukihenkilöille ja pyrimme tarkistamaan sekä tarvittaessa ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pikaisesti vuorokaudenajasta riippumatta.

Toivomme että tekstiviestipalvelua käytetään vain kiiretapauksissa. Viestissä tulisi kertoa mahdollisimman yksiselitteisesti minkä yrityksen, mitä palvelua ongelma koskee ja miten se ilmenee, jotta voimme tehokkaasti käsitellä ja ratkaista ongelman.

Huom! Toimistoajan ulkopuolella pystymme käsittelmään vain todellisia vikatilanteita, muissa ongelmissa asiakaspalvelumme palvelee normaalin toimistoajan puitteissa.

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.