Online Solutions Oy Euroopan 5000 nopeiten kasvavan, yksityisesti omistetun yrityksen joukossa

Tiedote 15.3.2016

Online Solutions Oy on päässyt sijalle 4429 Euroopan 5000 nopeiten kasvavan, yksityisesti omistetun yrityksen listauksella.

Kolmen vuoden tarkastelujakson aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut 109% päätyen 4,9 miljoonaan euroon vuonna 2014.

Pitkään jatkunut tasainen kasvu on osoitus siitä että pitkäjänteisellä toimintatavalla tarjoamamme palvelut ja tuotteet ovat maineidensa veroisia ja asiakaskuntamme on tyytyväinen palveluihimme. Useille muille kasvuyrityksille poikkeuksellisesti Online Solutions on pystynyt olemaan myös kannattava kolmen vuoden tarkastelujakson aikana jokaisena tilikautenaan. Yrityksen omistuspohja on myös monelle riskirahoituksella kasvaneelle kasvuyritykselle poikkeuksellinen - Online Solutions Oy:n omistajuus on 100% yrityksessä aktiivisesti työskentelevien hallussa.

Online Solutions Oy:n vahva ja kannattava kasvu on hyvä asia myös asiakkaillemme. Vahva kasvu takaa että pystymme tarjoamaan entistä laajempia ja monipuolisia kokonaisuuksia asiakkaillemme tehokkaasti. Pitkään jatkunut vahva kannattavuus taas takaa jatkuvuutta toiminnalle myös taloudellisesti haastavina aikoina ja mahdollistaa panostuksen palveluiden teknisen laadun ja asiakaspalvelutason korkeaan ylläpitoon.

<< Palaa etusivulle

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.