SecWall® - Modulaarinen palomuuri

Internetin käytön yleistymisen myötä tietoturvariskit ovat kasvaneet ja niiltä suojautuminen on tullut ajankohtaiseksi jokaiselle tietoverkkoja hyödyntävälle yritykselle. SecWall on palomuuriohjelmisto, jolla voidaan tehokkaasti suojata lähiverkko asiattomalta käytöltä sekä kontrolloida monipuolisesti lähiverkon ja internetin välistä liikennettä. Koska SecWall -palomuuri toimii tavallisella peruspalvelimella ja sille voidaan turvallisesti asentaa muita yrityksen tarvitsemia palveluita, mahdollistaa se edullisen kokonaisratkaisun.

Suojaa lähiverkkoa

Palomuurissa määritellään tarkasti lähiverkon ja internetin välillä sallittu liikenne. Palomuuri tarkastaa kaiken liikenteen, suodattaa sen halutulla tavalla ja reitittää sen turvallisesti eteenpäin. Lähiverkon rakenne ja osoitteet voidaan peittää palomuurin taakse, jolloin ulkopuoliset eivät voi käyttää työasemien osoitteita hyväkseen.

Salatut VPN-etäyhteydet

SecWallin kautta on mahdollista muodostaa VPN -yhteyksiä, joiden avulla luodaan suojattu verkkoyhteys lähiverkosta ulos esimerkiksi toiseen toimipisteeseen tai etätyöntekijän koneelle. Palomuurin kautta VPN -yhteydellä toteutettu etäyhteys on turvallinen ja edullinen tapa käyttää lähiverkon resursseja ulkopuolelta.

Kasvuvaraa

SecWall toimii myös tavallisilla peruspalvelimilla, jolloin ei ole välttämätöntä investoida kalliisiin erikoislaitteisiin. Palvelimen teho, verkkoliittymät ja laitetason vikasietoisuus voidaan mitoittaa tarpeiden mukaan. Palomuuri voidaan myös myöhemmin siirtää tehokkaampaan koneeseen tarpeiden kasvaessa. Palomuuri kasvaa yrityksen mukana ilman merkittäviä lisäinvestointeja.

Kokonaisratkaisu

Palomuuripalvelimelle voidaan lisäksi asentaa tietoturvallisesti sähköpostipalvelin ja virustorjun-taohjelmisto sekä www-palvelin. Palomuurin tieto-turvallinen toiminta kaikissa tilanteissa on turvattu SecMod -tietoturvamoduulilla.

Lisätietoja

Kysy lisätietoja SecWallista ja sen soveltuvuudesta omaan käyttöönne.

Sähköpostitse info@online.fi tai puhelimitse 014 4455 100. 

Tulemme miellellämme esittelemään tuotetta tarkemmin ja järjestämme demotilaisuuden.

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.