SSL-varmenne (eli SSL-sertifikaatti) verkkopalvelulle

SSL-varmenteilla pystytään vahvistetusti ilmoittamaan verkkopalvelun käyttäjälle että hän on asioimassa oikean palvelimen ja toimijan kanssa. Aidolla varmenteella varmistetaan myös että selainohjelma ei ilmoita palvelunkäyttäjälle varoitusta tai virheilmoitusta kun palvelua käytetään salatulla yhteydellä.

Esimerkiksi Internet Explorer 7 antaa käyttäjälle epäaidosta sertifikaatista "Tämän sivuston varmenteessa on ongelma" -virheen ja suosittelee käyttäjää olemaan käyttämättä kyseistä palvelua. Firefox 3 antaa vastaavassa tilanteessa "Suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui" -virheen ja antaa mahdollisuuden tehdä poikkeussäännön.

Online Solutions toimii SSL-varmennepalveluiden pioneerin Thawte, Inc:n suomen edustajana. Thawten CA löytyy kaikista vanhemmistakin ja eksoottisimmistakin selainohjelmista, mikä takaa että varmenne toimii suoraan ilman lisätoimenpiteitä kaikilla palvelun käyttäjillä.

Kauttamme saa suomalaisella laskutuksella ja asiointipalvelulla seuraavia varmenteita:

SGC SuperCert

SGC SuperCert -sertifikaatti tarjoaa laajimman ja vahvimman mahdollisen varmennetietoturvan verkkopalvelulle. SGC SuperCertit toimivat myös vanhoilla selainohjelmilla (Internet Explorer 4.x ja NetScape 4.x) vahvalla 128-bit salauksella. Uudemmilla selaimilla salauksen vahvuus mahdollista myös 256-bit.

Sertifikaatin saaminen edellyttää yrityksen kaupparekisteritietojen tarkistamista. Käsittelyaika muutamia päiviä.

SSL Web Server Certificate

Nykyään yleisimmin käytetty sertifikaatti joka toimii kaikilla nykyaikaisilla selainohjelmilla vahvoilla 256-bit tai 128-bit salauksilla. Vanhoilla selaimilla salauksen vahvuus 56-bit tai 40-bit.

Sertifikaatin saaminen edellyttää yrityksen kaupparekisteritietojen tarkistamista. Käsittelyaika muutamia päiviä.

SSL Web Server Certificate with EV (Extra Validation)

Vuonna 2007 saataville tullut sertifikaatti joka mahdollistaa jopa 256-bit salauksen ja sisältää erityishuolellisen identiteetin tarkastusprosessin niiltä joille sertifikaatti myönnetään. Toimiva EV sertifikaatti näyttää uusimmilla selainohjelmilla jatkuvasti ruudun yläosassa vihreän osoitepalkin sekä yrityksen nimen jonka sivustolla liikutaan. Tämä lisää erityisesti käyttäjien luottamusta sivustoon.

EV SSL mallikuva 

Sertifikaatin saaminen edellyttää yrityksen kaupparekisteritietojen ja muiden taustatietojen tarkistamista. Käsittelyäaika muutamia päiviä.

Hinnat ja lisätietoja sertifikaattien tilaamisesta myynnistämme:

sähköpostitse myynti@online.fi
puh. (014) 4455 100 (arkisin kello 8-16)

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.