Webhotellipalvelut

Kaikki webhotellipalvelumme on toteutettu laadukkailla palvelinjärjestelmillä jotka toimivat tarkoitukseen erikseen räätälöidyissä ympäristöissä joissa tietoturva ja vikasietoisuus on tarkoin valvottua ja ylläpidettyä.

Palveluiden monipuolisuus

Kaikki webhotellipalvelumme toteutetaan laadukkailla palvelinjärjestelmillä jotka toimivat tarkoitukseen erikseen räätälöidyllä käyttöjärjestelmäympäristöllä millä pystymme tarjoamaan asiakkaille tarpeen mukaan halutun versiotason tietokantojen tai sivuston julkaisujärjestelmien osalta.

Palvelimien laatu

Toteutamme palvelumme perusympäristöiltään identtisten palvelimien pilvellä jossa voimme siirtää tarvittaessa yksittäisten asiakkaiden palveluita palvelimelta toiselle hyvin ketterästi nopealla aikataululla. Uusimme fyysisiä palvelimiamme jatkuvalla päivitysohjelmalla ja asiakkaamme eivät yleensä edes huomaa kun heidän palveluitaan toteuttava palvelinjärjestelmä on päivitetty taustalla ilman katkoksia uudempaan.

Yhteyksien laatu

Runkoyhteytemme on toteutettu useiden suomalaisten pääoperaattoreiden runkoyhteyksiä käyttäen ja verkkoliikenne ohjautuu aina automaattisesti verkkotopologisesti lyhintä ja tehokkainta reittiä pitkin palveluiden käyttäjille. Näin varsinaisen kaistanopeuden lisäksi myös yhteyksien vasteajat ovat huipputasoa.

Varmuuskopiointi

Kaikki palveluiden tiedostot ja tietokannat varmuuskopioidaan palvelimien oman laitetason vikasietoisuuden lisäksi inhimillisessä erehdyksessä tapahtuneiden tuhojen varalta kerran vuorokaudessa. Varmuuskopioita säilytetään vähintään 2 viikkoa taaksepäin.

Tietoturva

Palvelumme toimivat tarkoitukseen itse vartavasten räätälöimässämme ympäristössä jossa tietoturvallisuus ja toimintanopeus on ollut lähtökohtainen ajatus. Palvelimilla ei pyöri mitään ylimääräisiä erillisen ohjelmisto- tai käyttöjärjestelmätoimittajan palveluita joiden tarkka toimintatarkoitus on arvoitus. Palvelimet eivät lataa ja asenna automaattisesti mitään päivityksiä mistään ulkopuolisilta tai ulkomaisilta palvelimilta. Kaikki palvelimille tehtävät päivitykset tapahtuu Online Solutionsin toimesta ja vasta tarkan selvityksen ja harkinnan jälkeen mitä päivitys pitää konkreettisesti sisällään. Palvelimilta ei myöskään ole sallittu ulospäin mitään ylimääräisiä yhteyksiä ja kaikki ulkopuoliset yhteydet avataan vain erillisistä pyynnöistä ja huolellisesti dokumentoiden.

Valvonta ja aktiivinen ongelmakohtiin puuttuminen

Kaikkia palvelimiamme valvotaan jatkuvasti kuormituksen ja kaikenlaisen poikkeavan toiminnan varalta. Jos jonkin asiakkaan sivusto kuormittaa yhteyksiämme tai järjestelmiämme poikkeuksellisesti puutumme asiaan viipymättä joko sulkien virheellisesti toimivan sivuston tai siirtäen suositun sivuston erilliseen kovan kuormituksen ympäristöön näin varmistaen palveluiden toiminnan korkea taso kaikille asiakkaillemme myös poikkeustapauksissa.

Asiakastuki

Asiantuntevan asiakastukemme tavoittaa ruuhkattomasti ja ilman lisämaksuja puhelimitse normaaliin toimistoaikaan. Sähköposteihin vastaamme yleensä saman päivän sisällä. Vikatilanteissa ja kiireellisissä tapauksissa tavoitatte päivystävän henkilön 24h erillisestä normaalihintaisesta tekstiviestinumerostamme.

Hinnat

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä erityisesti palveluiden laatu huomioiden. Palveluidemme hinnat muodostuvat aina kokonaisuuden pohjalta. Ota yhteyttä myyntiimme niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja miten voimme mahdollisimman hyvin vastata niihin:

Puhelimitse (014) 4455 100 tai sähköpostitse myynti@online.fi

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.