SecAuth® - Vahva käyttäjätunnistus

WWW -tekniikoiden kehittyminen on mahdollistanut yhä useampien tietojärjestelmien käytön Internetin välityksellä. Samalla tietoturvariskit ovat kasvaneet ja niiltä suojautuminen vaatii käyttäjiltä yhä luotettavampia keinoja. Online Solutionsin kehittämä SecAuth suojaa yrityksesi WWW-palveluja ulkopuolisilta käyttäjiltä sekä palveluiden vihamieliseltä käytöltä. SecAuthin avulla voidaan luotettavasti tunnistaa käyttäjät, joilla on oikeus suojattuihin WWW–palveluihin.

Erillinen tietoturvapalvelin

SecAuth toimii erillisessä palvelimessa yrityksen palomuurin yhteydessä. SecAuth välittää kaiken verkkoliikenteen yrityksen sisäiselle WWW-palvelimelle ensin varmistaen käyttäjän henkilöllisyyden.

Istuntokohtaiset, vaihtuvat salasanat

Käyttäjien vahva tunnistus suoritetaan kysymällä käyttäjältä normaalin tunnuksen ja salasanan lisäksi kutakin istuntoa varten erikseen määräytyvä istuntokohtainen salasana.

Istuntokohtaiset salasanat voidaan antaa käyttäjille etukäteen SecAuth -ylläpitoliittymästä tulostetuilla avainlukulistoilla tai toimittaa tekstiviestinä aina istunnon aloituksen yhteydessä käyttäjän GSM -numeroon.

Lisätietoja

Kysy lisätietoja SecAuthista ja sen soveltuvuudesta omaan käyttöönne:

puh. (014) 4455 100 tai info@online.fi

Tulemme mielellämme esittelemään tuotetta tarkemmin ja järjestämme demotilaisuuden.

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.