Yleistä tietoturvasta

Olemme yrityksenä kasvaneet käsi kädessä internetin kaupallisen käytön yleistymisen kanssa. Olemme olleet aitiopaikalla useissa sadoissa yrityksissä opastamassa ja toteuttamassa internetin käytön aloitusta. Olemme myös olleet paikalla todistamassa ensimmäisten verkkoon liittyvien tietoturvakysymysten heräämistä ja auttaneet asiakkaitamme löytämään vastauksia ja ratkaisuja ongelmiinsa.

Todellisten asiakastarpeiden myötä olemme kehittäneet konkreettisia ja helppokäyttöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka ovat vuosien käytön aikana kasvaneet kypsiksi ja varmoiksi tuotteiksi. Tuotepalettiimme kuuluu kolme vahvaa, jo usean vuoden käyttökokemuksen omaavaa tuotetta:

SecWall® – modulaarinen palomuuriohjelmisto vaativaan käyttöön SecAuth® – vahvan käyttäjäntunnistuksen tarjoava SMS-autentikointipalvelin SecMod® – Linuxin tietoturvaa merkittävästi parantava tietoturvamoduuli

Lisäksi tarjoamme seuraavia tietoturvapalveluita:

SecMail® - Kattava sähköpostin turva, mm. virus- sekä roskapostintorjuntapalvelu SSL-varmenne (eli SSL-sertifikaatti) verkkopalvelulle

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.